Kaliumcyanide Zelfmoord Middel Bij Depressieve Mensen?

Wat is kaliumcyanide?

Kaliumcyanide is een dodelijk zout dat sterk op suiker lijkt en heel goed oplost in water. Deze stof wordt voornamelijk gebruikt om insecten te kaliumcyanide zelfmoorddoden en om metaal te behandelen en galvaniseren. Ook in de goudsector wordt het gebruikt om ertsen te onttrekken.

Vaak ruikt kaliumcyanide naar amandelen maar dit hangt af van jouw geurcapaciteit. Velen kunnen kalium cyanide zelfs niet ruiken, wat het nog zo gevaarlijk maakt!

Waarom wordt deze stof zou vaak gebruikt bij zelfmoorden?

De grootste reden waarom kaliumcyanide zelfmoord kan veroorzaken is doordat het extreem giftig is en snel werkt, heel snel.

Bij inname van een halve gram ben je na 20 seconden buiten bewust zijn en reeds in een coma. Na 30-45 minuten sluiten je hersenen zich af door een zuurstoftekort en ben je reeds overleden, geheel pijnloos.

Juist omdat het zo snel werkt, een kleine dosis nodig is en pijnloos verloopt is het zo aantrekkelijk. Je polsen opensnijden en 20 minuten kermen van de pijn is minder aantrekkelijk… Ook slaappillen nemen in combinatie met alcohol en andere verdovingsmiddelen werken trager en kunnen mislukken met maagbloedingen als gevolg…

Wie heeft reeds zelfmoord gepleegd door de inname van kaliumcyanide?

Heel wat historische figuren hebben reeds kaliumcyanide gebruikt bij een zelfmoord, met succes. Adolf Hitler deed het in combinatie met zijn pistool. Hermann Göring nam een pil met kaliumcyanide om zelfmoord te plegen in zijn cel.

Ook criminele bendes uit de Black Hand gang gebruiken kaliumcyanide om zelfmoord te plegen net zoals Britse agenten en soldaten.

Of kaliumcyanide zelfmoord kan veroorzaken is dus al meerdere malen bewezen!

Waar kan ik kaliumcyanide kopen?

Deze stof kun je niet zo maar in de kruidenwinkel om de hoek kopen. Doordat het uiterst giftig is, kun je er moeilijk aan geraken. Met de nodige attesten en bewijzen dat je in bepaalde sectoren handelt moet het wel lukken.

Kaliumcyanide is nuttig bij galvanisatie en dergelijke zaken en daarvoor is het ook ontwikkeld, niet om zelfmoord te plegen. Toch wordt het vaak gebruikt om zelfmoord te plegen omdat het zo effectief werkt en zelfdoding pijnloos maakt.

Klik op onderstaande gele foto om meer te weten te komen hoe je kaliumcyanide kan kopen.

Tags:

Leave A Reply (No comments so far)

You must be logged in to post a comment.

No comments yet